Gebruikers over Deurwaardergezocht.nl

“Vergelijken doe je toch altijd, dit maakt het wel erg eenvoudig, het kost slechts 2 minuten!”

Remco Janssen

“Niet betalende klanten is vervelend, dat is het fijn dat je zo snel 4 offertes hebt en focus kan leggen op andere zaken.”

Thijs Reijnders
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trots op de 8,5 die wij kregen van tevreden gebruikers om de beoordelingssite Feedbackcompany.nl

Beoordeling op Feedbackcompany.nl

Enkele referenties:

50% van de opdrachten in Limburg binnen 1 maand opgelost!

Staan uw facturen regelmatig lang open? Heeft u wanbetalers? Dubieuze debiteuren? Wanneer uw bedrijf producten of diensten aan een andere partij heeft geleverd en de rekeningen niet worden voldaan, dan kunt u daar zelfstandig actie op ondernemen door verscheidene aanmaningen te versturen.

Mocht na de eerste aanmaning betaling nog steeds uitblijven, laat u dan door een deurwaarder helpen. Dat bespaart u als ondernemer tijd, geld én risico. Waar een gerechtelijke procedure maandenlang in beslag kan nemen, wordt ruim 50% van de opdrachten immers binnen één maand opgelost!

Hoe kies ik een passende deurwaarder uit Limburg?

Zorgeloos ondernemen met de zekerheid dat er een professionele deurwaarder achter u staat. Het kan. De beste deurwaarder voor u? Dat is sterk afhankelijk van de branche waarin u actief bent en de schaal waarop u onderneemt. Bij Deurwaardergezocht.nl nemen we uw aanvraag handmatig door.

Met behulp van een slim algoritme vinden we bovendien snel de beste matches. Zo zorgen we voor een waardevolle partner. Een deurwaarder met jarenlange ervaring. Met medewerkers die weten wat er speelt in uw sector. Met advocaten die de geschreven én ongeschreven regels kennen en hun expertise aanwenden in uw voordeel!

Ik ben ondernemer. Heb ik wel een deurwaarder nodig?

Juist in uw geval is het inschakelen van een deurwaarder zeer waardevol! Ervaren deurwaarders incasseren immers uw niet betaalde facturen, zodat u weer tijd heeft om te ondernemen. Niemand vindt het immers prettig om wanbetalers voortdurend te moeten aanspreken. Dankzij uw deurwaarder hoeft u zich echter niet langer zorgen te maken over de vraag of u het geld, waar u recht op heeft, ook daadwerkelijk ontvangt. Uw deurwaarder ontzorgt u over het gehele invorderingstraject.

Kies een deurwaarder dat bij u past en vergelijk vier partners bij u in de buurt. Vraag uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Deurwaardergezocht.nl!